Συχνές Ερωτήσεις

Thermograph

Συχνές Ερωτήσεις

Η αξία του θερμογραφικού ελέγχου εξαρτάται:

 • Από το αντικείμενο της θερμογράφησης (οικία, ηλ. πίνακες, σκάφος, πισίνα κτλ)
 • Την έκταση του θερμογραφούμενου αντικειμένου
 • Την περιοχή που βρίσκεστε (εντός ή εκτός λεκανοπεδίου Αττικής)

Εξυπηρετούμε πανελλαδικά. Κατά την διάρκεια του έτους προγραμματίζουμε ταξίδια σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να επισκεφτούμε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας εκτός προγραμματισμένου ταξιδιού προς εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Για να ενημερώνεστε για τα ταξίδια μας μπορείτε:

 • Να μας ακολουθήσετε στα social media (Facebook, Instagram, Linkedin)
 • Να παρακολουθείτε το site μας
 • Να γραφτείτε στο newsletter μας και να λαμβάνετε μέσω email τα νέα μας
 • Να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά

Η διάρκεια του θερμογραφικού ελέγχου ποικίλει ανάλογα με το θερμογραφούμενο αντικείμενο και την έκταση αυτού. Για παράδειγμα, ο εντοπισμός της πηγής της υγρασίας σε μία οικία έως 120 τμ, συνήθως ξεπερνά την 1 ώρα και μπορεί να φτάσει ως και 2 ώρες, ενώ ο θερμογραφικός έλεγχος ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε εργοστάσιο μπορεί να ξεπεράσει τις 8-10 ώρες.

Ένα είναι σίγουρο… δεν θα φύγουμε από τον χώρο σας αν δεν βρούμε την αιτία του προβλήματός σας.

Σε κάθε περίπτωση, οι πελάτες μας ενημερώνονται προφορικά για τα αποτελέσματα του ελέγχου.

Φυσικά, υπάρχει δυνατότητα αποστολής μέσω email των αποτελεσμάτων. Αυτή η υπηρεσία είναι χρεώσιμη και η αξία της εξαρτάται από το είδος της αναφοράς.

Με το πέρας κάθε θερμογραφικού ελέγχου, εφόσον επιθυμείτε, σας ενημερώνουμε αναλυτικά για όλους τους τρόπους επίλυσης ή/και διαχείρισης του προβλήματός σας.

Η έδρα μας βρίσκεται στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου 88 στο κέντρο της Αθήνας. Δεχόμαστε μόνο κατόπιν ραντεβού.

Σύντομα κοντά σας και το καινούριο μας γραφείο στα Σπάτα!

Κατά την διάρκεια του θερμογραφικού ελέγχου σας ενημερώνουμε για τα ευρήματά μας και τους τρόπους επίλυσης / διαχείρισής τους. Δεν αναλαμβάνουμε την αποκατάσταση καθώς θέλουμε οι πελάτες μας να είναι σίγουροι ότι αυτό που θα τους πούμε, αυτό ισχύει και δεν θα «βρούμε» κάτι απλά επειδή αυτό ξέρουμε να φτιάχνουμε.

Ωστόσο, είμαστε στην διάθεση των πελατών μας να τους συστήσουμε συνεργεία αποκατάστασης όλων των ειδικοτήτων που εμείς αξιολογούμε ως σοβαρούς επαγγελματίες.

Η μεθοδολογία εξαρτάται από το είδος της θερμογράφησης (δηλαδή το θερμογραφούμενο αντικείμενο).

Ενδεικτικά, σας αναφέρουμε το πώς γίνεται ο θερμογραφικός έλεγχος σε οικία.

Οι πιστοποιημένοι θερμογράφοι μας επισκέπτονται τον χώρο σας και με την χρήση θερμοκαμερών και διάφορων άλλων συνοδευτκών εργαλείων, εντοπίζουν τις υγρασίες (ορατές ή μη) του χώρου σας και τις ταξινομούν σε ενεργές ή ανενεργές. Εν συνεχεία, εντοπίζουν με ακρίβεια την πηγή της υγρασίας και σας ενημερώνουν.

Η μέθοδος είναι μη καταστρεπτική, δηλαδή, δεν σκάβουμε, δεν τρυπάμε, δεν λερώνουμε και γενικά δεν κάνουμε κανενός είδους παρέμβαση στα δομικά στοιχεία της οικίας.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου σας ενημερώνουμε για τα ευρήματά μας και, εφόσον ενδιαφέρεστε, σας ενημερώνουμε αναλυτικά για τους τρόπους επίλυσης ή / και διαχείρισης των προβλημάτων σας.

Οι προϋποθέσεις / συνθήκες για την διενέργεια του θερμογραφικού ελέγχου εξαρτώνται από το είδος της θερμογράφησης (ποιο είναι το θερμογραφούμενο αντικείμενο) καθώς επίσης και το είδος του προβλήματος που εξετάζεται κάθε φορά.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι για τον εντοπισμό πηγής υγρασίας σε οικία, απαραίτητη, αλλά όχι μοναδική, προϋπόθεση είναι οι προς εξέταση επιφάνειες να μην είναι καλυμμένες με οποιουδήποτε είδους γυψοσανίδες / ψευδοροφές.

Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνουμε τους πελάτες μας προφορικώς και γραπτώς, πριν την διενέργεια του θερμογραφικού ελέγχου, για τις συνθήκες / προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν αναλόγως.

Με την μέθοδο της θερμογραφίας γίνεται η καταγραφή της εκπεμπόμενης θερμότητας ενός αντικειμένου ή ενός οργανισμού. Αν και η θερμογραφία εκπέμπει ακτινοβολία στο ευρύ φάσμα του υπέρυθρου, η ακτινοβολία αυτή είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο και δεν είναι επικίνδυνη για την υγεία

Επικοινωνία

Στείλτε μας Μήνυμα

  Καλέστε μας ή κλείστε ραντεβού μαζί μας για να λύσουμε όλες σας τις απορίες

  Να θυμάστε ότι… Ότι δε φαίνεται.. δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει!

  Η επίλυση ενός προβλήματος προϋποθέτει τον προσδιορισμό της αιτίας!